Margot i 100 over 80

Om arrangementet

MARGOT I 100 OVER 80 Margot har vore med på å bygge landet og betalt skatt i eit heilt liv. No skal ho endeleg få hauste godene og nyte sitt «opium». Margot banar seg veg gjennom Helse-Norge med livsmot og beinskjørheit. Vi rykker alle stadig framover i køa! Eller gjer vi det? Bli med Margot og møt aktørane i AS Helse-Norge Ina Breivik og Simon Andersen opnar dosetten. Du treng ikkje ta med lystgass, vi bjuder!

INA BREIVIK startet sin komiker/skuespillerkarriere som S i SMXL. Hun har delt scene med mange av landets mest anerkjente komikere og har blitt nominert til komiprisen hele seks ganger, både for beste forestilling og beste kvinnelige artist. Sist i 2016 med forestillingen «Margot, Alt i boks». Ina sa opp jobben sin som sykepleier i 2000, for å satse fullt på artistkarrieren. Da Coronaviruset gjorde sitt inntog i 2020, skjønte hun at det var bruk for henne i helsevesenet, henholdsvis som sykepleier.. Ina lar hennes alter ego, Margot snakke for seg når status på Helsenorge anno 2022 skal gjøres opp.

 

SIMON ANDERSEN debuterte (på scenen) i 1988 som Rolf i "The sound of Music" Etter teaterutdanning på Hordaland Teater og Riksteaterets elevskole har han spilt på en rekke scener rundt i landet. Mest kjent er han som Roy i "Familiesagaen de syv søstre" på TV 2. Han er også offisielt godkjent Wenche Foss-imitator(godkjent av originalen selv.) Har drevet eget teater og satt opp/skrevet, og spilt i utallige revyer og cabareter. Når han ikke står på scenen er han ofte å finne i dubbestudio, eller på et helsehus nær deg....